Healing + voorafgaand gesprek


Alles is energie.

Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan die zich kunnen manifesteren als lichamelijke of emotionele klachten. Soms kan zich dat ook uiten als een ziekte. Healing komt van het Engels en betekent helen.

Healing kan op verschillende manieren gebeuren. Een specialist healt soms een lichaam door een operatie. Maar met een healing wordt meestal een energetische healing bedoeld. Hierbij ga je zowel je ziel, je gedachten, emoties en lichaam in balans brengen.

Als healer heb ik de intentie om het zelfhelend vermogen van de klant terug in gang te zetten zodat die zijn zielsenergie terug kan laten stromen naar daar waar het nodig is.

De healer vraagt altijd de toestemming van de klant om de healing te mogen doen. Als je er voor open staat, kan er veel moois gebeuren.

Mensen gaan gemakkelijk op zoek naar healing als ze last hebben van fysieke of emotionele problemen die ze niet op een klassieke methode krijgen opgelost. Toch is soms klassieke geneeskunde echt noodzakelijk en is healing een mooie aanvulling en ondersteuning.

Dikwijls worden ze door healing een heel eind verder geholpen als ze zich open stellen om de verandering toe te laten die de healing hen brengt. Een healer is als het ware een doorgeefluik van positieve energie. Positieve energie wordt van de healer overgedragen op  de klant.

Tijdens de healing raak ik je aan op bepaalde plaatsen op je lichaam en ook op de plaats waar de blokkade of pijn zit, zodat de energie ook daar weer kan stromen.

Voor een healing ligt de klant aangekleed op mijn tafel. Ontkleden hoeft hiervoor niet.

Een healing kan ook gecombineerd worden met de overige behandelingen.